Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katar Emiri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Katar Emiri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

DÜNYA Haberleri  / AA

Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani, sosyal medya hesabından İstanbul ziyaretindeki sıcak karşılamadan dolayı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani,  İstanbul ziyaretine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Şeyh Temim, İstanbul ziyaretindeki sıcak karşılamadan dolayı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

"SICAK KARŞILAMADAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM"

Vahdettin Köşkü'nde Erdoğan'ın kendisini kapıda karşıladığı fotoğrafı paylaşan Şeyh Temim, "Sıcak karşılamadan ötürü sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Şeyh Temim, şöyle devam etti:

"Bugün kardeşim Sayın Erdoğan ile İstanbul'da bir araya geldik. Görüşmede ikili ilişkiler ile kardeş iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel ve evrensel meselelerle ilgili son gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Şeyh Temim'i Vahdettin Köşkü'nde kapıda karşılamış, bir süre köşk içinde sohbet eden iki lider, daha sonra basına kapalı görüşme gerçekleştirmişti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...