Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Benim için Miçotakis diye birisi yok' sözüne Yunanistan Hükümet Sözcüsü konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Reuters
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Benim için Miçotakis diye birisi yok' sözüne Yunanistan Hükümet Sözcüsü konuştu

DÜNYA Haberleri  / Reuters

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok" sözlerine Yunanistan Hükümet Sözcüsü konuştu. Yunanistan ‘Türkiye'nin lideriyle karşılıklı bir tartışmaya girmeyeceğiz.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Miçotakis’e "Bundan sonra benim için Miçotakis diye birisi yok" sözüne Yunanistan Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomu konuştu. Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in ABD Senatosu'nda yaptığı "Türkiye'ye F-16" verilmesin çağrısına, Cumhurbaşkanı Erdoğan cevap vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra benim için Miçotakis diye birisi yok." diyerek, ABD'nin Yunanistan'ın lafına göre hareket etmeyeceğini söylemişti.

Yunanistan Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomu Miçotakis'in ülkesinin haklarını savunduğunu belirtti ve "Türkiye'nin lideriyle karşılıklı bir tartışmaya girmeyeceğiz." dedi.




 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Reuters
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...