İsrail'in Batı Şeria'daki baskınında 3 Filistinli öldü, 8 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsrail'in Batı Şeria'daki baskınında 3 Filistinli öldü, 8 kişi yaralandı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail'in Filistinlilere uyguladığı zulme bir yenisi eklendi. İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine düzenlediği baskında 3 Filistinlinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İsrail'in Filistinlilere zulmü bitmiyor. İşgalci İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın Cenin kentine düzenlediği baskında 3 Filistinlinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi. İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Filistinlilere ait araçta hasar oluştu. Bölge sakinleri, araçta oluşan hasarı inceledi.

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınında 3 Filistinli öldü, 8 kişi yaralandıİsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Filistinlilere ait araçta hasar oluştu. 

 

GERÇEK MERMİ KULLANDI

Görgü tanıkları, İsrail askerlerinin Cenin kentine baskın düzenleyerek, içinde 4 Filistinlinin bulunduğu bir araca ateş açtığını kaydetti. Olayın ardından İsrail askerleri ile onlarca Filistinli arasında arbede yaşandı. İsrail askerleri Filistinlilere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gaz bombası kullanarak müdahale etti.

Olaylara ilişkin İsrail resmi makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...