Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geçimini Prens William’a olan benzerliğinden sağlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Geçimini Prens William’a olan benzerliğinden sağlıyor

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Londra'da yaşayan Simon Watkinson geçimini Prens William'a olan benzerliğiyle sağlıyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Simon Watkinson (40), Prens William’a olan şaşırtıcı benzerliğiyle dikkat çekiyor. Avustralya doğumlu Watkinson, ülkesinde de William’a benzetiliyordu ama benzerliği 2006'da İngiltere’ye göç ettiğinde zaman zaman karışıklıklara da yol açtı. Cambridge Dükü’yle aynı yaşta olan Watkinson’un etrafında, gittiği yerlerde hemen kalabalıklar oluşuyor. Genç Avustralyalı, bazen kalabalıklardan taksiye atlayarak kaçtığını anlatıyor. Utangaç bir insan olduğu için başlangıçta bu ilginin kendisini rahatsız ettiğini belirten Watkinson, zamanla bu duruma alıştığını ifade etti.

GEÇİMİNİ PRENS WİLLİAM ÜZERİNDE SAĞLIYOR

Yaşadıklarıyla ilgili olarak The Sun gazetesinde makale kaleme alan Watkinson, “William  Kasım 2010'da nişanlandığında işler daha da çılgınlaştı. İşte o zaman bir arkadaşım benzerlikten biraz para kazanmaya çalışmamı önerdi. Google’da araştırma yaptıktan sonra ünlülerin benzer fotoğraflarıyla ünlü bir fotoğrafçı olan Alison Jackson'ı buldum. Yayımlanan fotoğraflarım ülke çapında ses getirdi” dedi. Daha sonra röportajlar ve fotoğraf çekimleri için bir ajansta işe alındığını belirten Watkinson, gündüz mühendislik, akşamları da çekimler yaptığını ve birkaç saatlik çalışma için 500 ila 1.000 sterlin arasında para kazandığını açıkladı. Watkinson, zaman zaman Prens William’ın eşi Kate Middleton ve Kraliçe Elizabeth’in benzerleriyle de fotoğraflar çektiriyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...