İngiltere’de “lastik adam” paniği! 4 senedir terör estiriyor, yine ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Dailystar
İngiltere’de “lastik adam” paniği! 4 senedir terör estiriyor, yine ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri  / Dailystar

İngiltere’de 4 sene önce tamamen siyah lateks kıyafetler içindeki bir adam Somerset’te ortaya çıkmış ve köylülere saldırmıştı. Aynı adam hafta sonu yine ortaya çıktı. Polis ekipleri köylüleri korkutan bu adamı bulmaya çalışıyor.

İngiltere'nin Somerset bölgesinde 'lastik adam' yine ortaya çıktı ve köylüler yine dehşete düştü. Lastik adam zaman zaman tekrar görülüyor. Somerset’teki köylüler bu esrarengiz şahıs dolayısıyla korku içinde. Adam son olarak hafta sonu Weston-super-Mare köyünde ortaya çıktı. 

Avon ve Somerset Polisi sözcüsü, ihbar üzerine polislerin pazar günü olay yerine ulaştığını ama yapılan aramalara rağmen şüpheliye dair herhangi bir iz bulunamadığını bildirdi. 

KÖYLÜLERDEN ÇAĞRI

Sözcü, “Mahalle görevlileri olayı takip ediyor ve ekstra devriye geziyor” dedi. Korkudan geceleri gruplar halinde dolaşan köylüler, şüphelinin bulunması için aralarında ortak hareket başlattı. Steve Elston adındaki köylü, "İnsanları kendilerini tehlikeye atmaya teşvik etmiyoruz ama komşuları dayanışma içinde olmaya ve teyakkuz halinde olmaya çağırıyoruz" diye konuştu. 

Polis daha önce iki kişiyi gözaltına almıştı ama olayın esrarı henüz çözülemedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dailystar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...