Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pakistan’daki Muharrem ayı etkinliğinde facia! 6 kişi öldü

Düzenleyen:
Pakistan’daki Muharrem ayı etkinliğinde facia! 6 kişi öldü

DÜNYA Haberleri

Pakistan’ın Sindh Eyaleti'nde düzenlenen Muharrem ayı töreninde kalabalık nedeniyle fenalaşan 6 kişi hayatını kaybetti.

Muharrem ayı etkinliklerinde resmen felaket yaşandı. Pakistan'da Muharrem ayı için yapılan etkinliklerde kalablık nedeniyle hayatını kaybedenler oldu. Sindh eyaletine bağlı Sukkur şehrinin Rohri kasabasında halk, Muharrem ayı törenleri için bir araya geldi.

Törene katılanların oluşturduğu kalabalık nedeniyle 6 kişinin fenalaşarak hayatını kaybettiği, 100 kişinin ise baygınlık geçirdiği açıklandı.

SICAK HAVA VE DAR SOKAKLAR FENALAŞMALARINA NEDEN OLDU

Yetkililer hayatını kaybeden 6 kişiden 3’ünün kimliklerinin Dil Sher, Hasan Pathan ve Mansur Ahmed olduğunu belirtti. Yetkililer ayrıca törende fenalaşanların Taluka Hastanesi'ne sevk edildiğini duyururken, törene katılanların sıcak hava ve Rohri kasabasının dar sokakları nedeniyle fenalaştığını belirtti.

ÇOK SAYIDA POLİS GÖREVLENDİRİLDİ

Pakistan’ın tüm şehirlerinde düzenlenen Muharrem ayı törenlerinde güvenliği sağlamak için bin 400 polis memuru görevlendirildiği ve etkinlik boyunca birçok yere güvenlik kamerası yerleştirildiği açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...