CANLI ANLATIM

Dünya onu konuşuyor! Prenses Kate Middleton ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dünya onu konuşuyor! Prenses Kate Middleton ortaya çıktı

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra ortalardan kaybolan Galler Prensesi Kate Middleton, gündemden düşmüyor. Middleton’ın ameliyattan sonra çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınlanmış ancak fotoğrafın üzerinde oynamalar olduğu fark edilmişti. Daha sonra Middleton kamuoyundan özür dilemiş ve ajanslar görseli geri çekmişti. En son 25 Aralık’ta Noel ayini sırasında görüntülenen Middleton’ın yokluğuna yönelik iddialar büyürken Galler Prensesi Kate Middleton 83 gün sonra ortaya çıktı.

Canlı Anlatım Özeti
  • AYLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI
  • PASKALYA GÜNÜNDE KİLİSEYE GİDEBİLİR
  • GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU: MUTLU VE İYİ GÖRÜNÜYORDU
  • KRALİYET AİLESİ AÇIKLAMASI: BBC LOGOSUNU SİYAH MI YAPTI?
  • ‘KATE MIDDLETON ALDATILDI’ İDDİASI
  • PHOTOSHOP SKANDALI
  • KATE MIDDLETON ÖLDÜ MÜ?
  • KARIN AMELİYATI OLDU

19.03.2024 00:03

AYLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI 

42 yaşındaki Galler Prensesi Kate Middleton'ın geçirdiği karın ameliyatından bu yana ilk kez dışarıda görüldüğü öne sürüldü.

Eşi Prens William ile bir çiftlik dükkanını ziyaret ederken görüntülenen Kate Middleton'ın mutlu görüntüsü dikkat çekti. The Sun'da yayınlanan görüntülerde gezideki çiftin rahat ve keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Dünya onu konuşuyor! Prenses Kate Middleton ortaya çıktı - 1. Resim


18.03.2024 13:30

PASKALYA GÜNÜNDE KİLİSEYE GİDEBİLİR

The Telepgraph Gazetesi, Prenses Kate'in bu Pazar, Paskalya gününde kiliseye yapacağı bir yürüyüşle halkın arasına dönebileceğini bildirildi.


18.03.2024 10:00

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU: MUTLU VE İYİ GÖRÜNÜYORDU

Galler Prensesi Kate Middeleton hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. The Sun Gazetesi, Middleton’ın aylar sonra halk içinde göründüğünü yazdı ancak konuyla ilgili herhangi bir fotoğrafa yer verilmedi. Herhangi bir fotoğraf paylaşmayan gazetede, Kate ve William'ın Windsor'daki evlerinin yakınlarında bir dükkana uğradığı belirtildi. Gazeteye konuşan bir görgü tanığı ise “Etrafta dolaşan onca söylentiden sonra onları görünce şaşkına döndüm. Kate, William'la alışverişe çıkmıştı ve hem mutlu, hem de iyi görünüyordu” dedi.

Dünya onu konuşuyor! ‘Prenses Kate ortaya çıktı’ iddiası! Açıklama var ama fotoğraf yok - 1. Resim


18.03.2024 09:30

KRALİYET AİLESİ AÇIKLAMASI: BBC LOGOSUNU SİYAH MI YAPTI?

Dünya İngiliz Kraliyet ailesindeki kayıpla çalkalanmaya devam ederken, İngiltere merkezli yayın kuruluşu BBC’nin logosunu dün gece siyaha çevirdiği ve Kraliyet ailesinden ‘büyük bir açıklama’ beklendiği iddia edildi. 


18.03.2024 09:00

‘KATE MIDDLETON ALDATILDI’ İDDİASI

Galler Prensesi’nin yokluğu üzerine gelen iddialar arasında Galler Prensi William’ın Lady Rose Hanbury arasında bir ilişki olduğu da öne sürülüyor. Prens William'ın Kate'i Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiası ve ikilinin boşanacakları iddiaları gündemdeki yerini koruyor. 

Dünya onu konuşuyor! ‘Prenses Kate ortaya çıktı’ iddiası! Açıklama var ama fotoğraf yok - 2. Resim


18.03.2024 08:00

PHOTOSHOP SKANDALI

Geçtiğimiz hafta kutlanan Anneler Günü için Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesaplarından Prenses Kate ve 3 çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf paylaşılmıştı. Ancak daha sonra söz konusu fotoğrafın üzerinde oynandığı takipçilerin gözünden kaçmamıştı. Middleton, birçok uluslararası haber ajansının "üzerinde oynandığı" için yayımdan kaldırdığı fotoğraftaki oynama işlemlerini kendisinin yaptığını belirterek, özür dilemişti.

Dünya onu konuşuyor! ‘Prenses Kate ortaya çıktı’ iddiası! Açıklama var ama fotoğraf yok - 3. Resim


18.03.2024 07:00

KATE MIDDLETON ÖLDÜ MÜ?

İngiliz Kraliyet ailesi cephesinde sular durulmuyor. Prenses Kate Middleton, 16 Ocak’ta geçirdiği karın ameliyatının ardından ortadan kayboluşu iddiaları beraberinde getirdi. Kamuoyunda Prenses William tarafından aldatıldığı ve boşanacakları hatta Middleton’ın ölmüş olabileceği bile öne sürüldü.


18.03.2024 06:00

KARIN AMELİYATI OLDU

Galler Prensesi Kate Middleton'ın yokluğunun üzerinden neredeyse üç ay geçti. Geçirdiği karın ameliyatının ardından dinlenme sürecine çekilen prensesin yayınladığı aile fotoğrafının üzerinde oynandığının ortaya çıkması sonrası komplo teorileri artmaya başladı. 


Yer: İngiltere

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gazi 18 Mart 2024 12:05

Derin bir oh çektim ortaya çıktı haberiniz üzerine. Kardeşim bize ne elin prensinden prensesinden. Bize ne kime ne?

Sonraki Haber Yükleniyor...