Kremlin’den Erdoğan'ın zaferine ilk yorum: Hedeflerimiz iddialı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kremlin’den Erdoğan'ın zaferine ilk yorum: Hedeflerimiz iddialı

DÜNYA Haberleri

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden göreve seçilmesi hakkında önemli yorumlarda bulundu. Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerin öneminden bahseden Peskov, ortak projelerin uygulanması sürecinde yüksek ivmenin korunacağını umduklarını belirtti.

Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkiler her geçen gün daha da derinleşiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rus mevkidaşı Vladimir Putin arasındaki yakın ilişki Türk-Rus iş birliğinin artmasına yardımcı oluyor.

Moskova’da basın mensuplarına konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden göreve seçilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kremlin’den Erdoğan'ın zaferine ilk yorum: Hedeflerimiz iddialı

"ARAMIZDAKİ İVMENİN KORUNMASINI UMUYORUZ"

Anadolu Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre Erdoğan ve Putin arasında yakın zamanda telefonda görüşme ihtimalinin olduğunu aktaran Peskov, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkiler hakkında yorum yaptı.

Peskov, "Ortak Rus-Türk projelerinin uygulanmasında oldukça yüksek ivme var. Elbette bu ivmenin korunacağını umuyoruz. Çünkü bu alandaki hedefler gerçekten iddialıdır” ifadelerini kullandı.

Putin'in, Erdoğan'ın göreve başlaması dolayısıyla düzenlenecek yemin törenine katılma ihtimalini değerlendiren Peskov, "Bekleyeceğiz, henüz bir davetiye gelmedi” dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...