Niğde'de 2 araç çarpıştı, yolcular camdan fırladı

Düzenleyen:
Niğde'de 2 araç çarpıştı, yolcular camdan fırladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Niğde'de feci bir kaza meydana geldi, 2 otomobilin çarpışması sonucu araçların içinde bulunanlar arka camdan yola fırladı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Niğde’de meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı, araçta bulunan yolcular ise arka camdan yola fırladı. Kaza, Merkez Selçuk Mahallesi Salı Pazarı Kavşağında yaşandı. B.A. yönetimindeki 51 ABZ 136 hafif ticari araç ile 51 ABF 604 Plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.
Niğde'de 2 araç çarpıştı, yolcular camdan fırladı
DURUMLARI AĞIR
Çarpışmanın etkisiyle otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Ahmet A. ve Nezaket A. kaza esnasından arka camdan fırlayarak yola savruldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar tarafından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...