Arda Kural'dan yıllar sonra gelen itiraf

Düzenleyen:
Arda Kural'dan yıllar sonra gelen itiraf

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uzun zamandır yaşadığı psikolojik sorunlarla gündemde olan ünlü oyuncu Arda Kural ekranlara yeniden dönmeye hazırlanırken bir televizyon programında açıklamalarda bulundu

Ünlü isim Arda Kural, Emret Komutanım dizisi zamanında namaz kıldığı için tepkiler aldığını söyleyerek "Namaza başladığım için beni aşağılamaya başladılar, sanırım kırılma noktası o oldu." dedi.

Ekranlardan uzak kaldığı dönemde aldığı kilolarda dikkat çeken Kural sıkı bir diyetle 2 ayda 14 kilo vererek yeni görünümüyle beğeni toplamıştı.

NAMAZ KILMAK İSTEDİĞİMDE ACAYİP ACAYİP BAKTILAR

"Dizi zamanı namaza başlamıştım hatta 7 yıl kıldım. Set zamanı namaz kılmak için izin istediğimde acayip acayip bakışlar atıyorlardı. 

"Uzaktan bakıp beni bir köşede yalnız bıraktılar. Yalnız bırakılıp bakışlar aynı olunca; kırılma noktam sanırım oralar."

KENDİME ÇOK İYİ BAKIYORUM

"Uzun bir süre kendimi bırakmıştım. İki yıldır kendime çok iyi bakıyorum. Düşüncelerimi değil; kendimi değiştirince düşüncelerim de değişti. Psikolojik rahatsızlığı olan kişilere de tavsiyem bu." diyen Arda Kural; yıllar önce 'Emret Komutanım' dizisinde birlikte rol aldığı Sarp Levendoğlu ile hiç anlaşamadıklarını ifade etti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...