Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kişiye özgü öğretim modeli

Kişiye özgü  öğretim modeli

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıkladığı 2023 hedeflerinde öne çıkan başlıklardan biri de eğitimin bireyselleşmesiydi...

MAHMUT ÖZAY

10 yıldan bu yana Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde Kişiye Özgü Öğretim Modelini (KÖM) başarıyla uygulayan Bahçeşehir Koleji bireyin öğrenme farklılıklarını dikkate alarak, öğrencilerin öğrenme stiline göre eğitimini şekillendiriyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ “KÖM ile her bireyin potansiyelini en iyi şekilde kullanmasını hedefliyoruz. Öğrenme stilleri görsel, işitsel, kinestetik ile sınırlandırılamayacak kadar çeşitli. Üstelik bir öğrenci  bir öğrenim stilinde değil, farklı stillerin birleşimiyle de öğrenmeye yatkın olabiliyor. KÖM ile öğrenme stilleri ve kombinasyonlarını tespit ederek, öğrenenin kazanımlarını eksiksiz edinebilmesi için bir yol haritası çıkarıyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...