Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ALES/3 sonuçları açıklandı | ALES sınav sonucu sorgulama

Düzenleyen:
ALES/3 sonuçları açıklandı | ALES sınav sonucu sorgulama

EĞİTİM Haberleri

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2018-ALES/3) sonuçları, adaylara duyuruldu. İşte ALES sınav sonucu sorgulama

ALES/3 sınav sonuçlar az önce ÖSYM tarafından erişime açıldı. 18 Kasım'da gerçekleştirilen ALES sınav sonuçlarının Aralık'ın 20'sinden sonra açıklanması bekleniyordu. ALES sınav sonuçları sürpriz bir şekilde erken açıklandı. ALES sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.

ALES SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

ALES/3 sonuçları açıklandı | ALES sınav sonucu sorgulama

2018-ALES/3 (Sonbahar Dönemi) Sonuçları Açıklandı

18 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen  Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavının 2018-ALES/3 (Sonbahar Dönemi) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 11 Aralık 2018 tarihinde saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2018-ALES/3 (Sonbahar Dönemi) Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

18 Kasım 2018 tarihinde uygulanan 2018-ALES/3 (Sonbahar Dönemi) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 11 Aralık 2018 tarihinde saat 15.45'den itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...