Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnternete 7 saat kitaplara 7 dakika!

İnternete  7 saat kitaplara 7 dakika!

EĞİTİM Haberleri

Ajans Press, günlük kitap okuma sürelerini konu alan araştırmayı inceledi. Ajans Press’in Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, Türkiye’nin günde 7 dakika kitap okuduğu görüldü.

MAHMUT ÖZAY

Böylelikle Avrupa ülkelerine oranla orta seviyede yer alan Türkiye’nin aynı kitap okuma süresini Almanya ve Lüksemburg ile paylaştığı saptandı. Estonya ise günde 13 dakika kitap okuma süresi ile listenin ilk sırasında yer aldı. Buna karşın listenin son sırasına günde sadece 2 dakika kitap okuma süresi ile Fransa yerleştiği kaydedildi. Estonya’nın ardından listenin başında yer alan diğer ülkeler ise; 12 dakika ile Finlandiya ve Polonya, 10 dakika ile Macaristan, 9 dakika ile Yunanistan oldu. Öte yandan We Are Social’ın araştırmasında geçtiğimiz yılın başına ait verilere göre ise ortalama bir Türk internet kullanıcısı günde 7 saatten fazla zamanını internete bağlı olarak geçiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...