Vizyon buluşması

Vizyon buluşması

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2023 Eğitim Vizyonunun açıklandığı 23 Ekim 2018 tarihinden bu yana Ağrı’dan Antalya’ya, Rize’den İzmir’e, Tokat’tan Tunceli’ye kadar 30’a yakın il ziyareti gerçekleştirdi.

Mahmut Özay
İSTANBUL

“Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” başlıklı öğretmen ve yöneticilerle yapılan toplantılarda konuşan Bakan Selçuk, şu ana kadar on binlerce meslektaşına yeni vizyonu anlattı. “Hiçbir eğitim sisteminin kalitesi, öğretmeninin kalitesini aşamaz” diyen Bakan Selçuk, bu noktadan hareketle vizyonun bütün detaylarını onu hayata geçirecek olan eğitimcilerle paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte meslektaşlarıyla bir araya gelen Selçuk, geçmişte biriktirdiği deneyimlerin vizyonun ortaya konulmasında büyük payı olduğunu belirterek, acil çözümlerle değil, zaman içinde demini alacak projelerle, adım adım eğitimde hedeflenen noktaya ulaşılacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...