Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büke: Hiçbir okul çocuğunuzu imtihana hazırlamaz

Düzenleyen:
Büke: Hiçbir okul çocuğunuzu imtihana hazırlamaz

EĞİTİM Haberleri

Eğitim sistemindeki değişiklikler, sınav sistemi, sayıları her gün çoğalan özel okullar; okul seçimi için ebeveynlere fazla seçenek sunmasına rağmen bir o kadar da kafa karışıklığına sebep oluyor.

Seçilen eğitim yuvasının imtihanlardaki başarısının okul seçiminde öncelik verilecek bir kriter olmaması gerektiğinin altını çizen GEO Kolejinin Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Talia Büke şunları söyledi: Unutmayın ki hiçbir okul imtihana hazırlamaz. Sadece çocuklara destek verir ve yol gösterir. Sınav başarısı çocuğun bireysel başarısıdır. Sadece imtihan odaklı çalışan, sanat ve sporla desteklenmeyen çocukların sorgulamaları ve iletişimde güçlü olmaları mümkün değildir. Sorgulayan, sanat ve sporla desteklenen her çocuk zaten imtihanlarda da muvaffak olacaktır. Hızla değişen dünyamızın dinamiklerine ayak uydurabilmeleri için çocuklarımızın eleştirel düşünmeleri, iletişim becerilerinin yüksek olması vazgeçilmez bir şarttır. Okul da çocuğa bu ortamı sağlayabilmeli.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...