İhlas Koleji’nden Furkan Taş, Zafer Kupası’nda şampiyon oldu

İhlas Koleji’nden Furkan Taş, Zafer Kupası’nda şampiyon oldu

EĞİTİM Haberleri

Özel İhlas Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Taş, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Zafer Kupası’nda Yıldız Erkekler Greko Romen stil 71 kiloda şampiyon oldu.

Antalya’da 12 ülkenin katılımıyla üç gün süren şampiyonanın ilk gününde mindere çıkan Furkan Taş, finalde İranlı rakibini yenerek altın madalyaya ulaştı. Elde ettiği şampiyonlukla önemli bir başarı elde eden Taş, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan millî takım seçmelerine de dâvet edildi. İlk hedefinin millî takıma seçilerek Hırvatistan’da yapılacak olan şampiyonaya katılmak olduğunu ifade eden Taş, asıl hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi. Öğrencisini tebrik eden okul müdürü Murat Demir, Furkan’ın başarılarına bir yenisinin daha eklediği için mutlu olduklarını belirtti. Şampiyona sonrası Furkan Taş ile bir araya gelen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, kendisini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...