İhlas Koleji okçulukta kupaları topladı

İhlas Koleji okçulukta kupaları topladı

EĞİTİM Haberleri

Türkiye Okçuluk Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından İstanbul Okullar Arası Okçuluk Müsabakaları düzenlendi. Okçuluk Vakfı Kasımpaşa Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 483 okuldan bin 633 sporcunun katıldığı turnuvaya İhlas Koleji damga vurdu.

Özel İhlas Anadolu ve Fen Lisesi, makaralı yay genç erkeklerde ve Özel Marmara Evleri Anadolu ve Fen Lisesi makaralı yay genç kızlarda ikinci oldu. Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu ise, olimpik yay yıldız erkeklerde üçüncülüğü elde etti. Bireysel dalda mücadele eden Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu öğrencisi Melisa Gazoz, olimpik yayda üçüncülüğü kazandı. Öğrencileri tebrik eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, her geçen yıl okçuluktaki başarılarının arttığını vurguladı. Yeltekin “Okullarımızda kurmuş olduğumuz okçuluk kulübü sayesinde öğrencilerimiz bu spor dalıyla ilgilenmeye başladı. Artık İhlas Kolejinde okçuluk kültürü oluştuğunu rahatlıkla söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...