Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji’nde mezuniyet coşkusu

İhlas  Koleji’nde  mezuniyet  coşkusu

EĞİTİM Haberleri

İhlas Eğitim Kurumları, Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan Özel İhlas Anadolu Fen ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, okul yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Okulun müzik grubunun seslendirdiği şarkılarla başlayan törende, öğrencilerle röportajlar, yıl içinde yapılan TEDEd Club Ihlas College organizasyonundan görüntüler yer aldı. Törende ayrıca okullarını birincilikle bitiren öğrenciler de açıklandı. Özel İhlas Fen Lisesi birincisi Bensu Satılmış, Özel İhlas Anadolu Lisesi birincisi Osman Buğra Çiftçi ve Özel İhlas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincisi Oğuzhan Ballı okulun yaş kütüğüne isimlerini çaktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...