Robotik araştırmacılar İstanbul’da buluşuyor

Robotik araştırmacılar  İstanbul’da buluşuyor

EĞİTİM Haberleri

İlki 1996 yılında St. Petersburg’da düzenlenen Uluslararası Konuşma ve Bilgisayar Konferansı (International Conference on Speech and Computer, SPECOM) ve dört yıldır bu konferansın bünyesinde düzenlenmekte olan Uluslararası Etkileşimsel Katılımcı Robotik Konferansı (International Conference on Interactive Collaborative Robotics, ICR) 20-25 Ağustos 2019’da Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek.

MAHMUT ÖZAY

Konferansların düzenleyicileri arasında insan davranışının bilgisayarla analizi, örüntü tanıma ve yapay öğrenme alanlarında çalışmalarını yürüten Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Albert Ali Salah ve konuşma ve dil tanıma alanında çalışan Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Saraçlar bulunuyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyeleri konferanslara ücretsiz katılabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...