Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İTÜ Ortaköy MTAL’in ilk dersi Rektör’den

İTÜ Ortaköy MTAL’in  ilk dersi Rektör’den

EĞİTİM Haberleri

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, bu sene ilk defa kapılarını açan İTÜ Ortaköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin ilk dersine girdi.

Prof. Dr. Karaca, İTÜ’nün eğitim ve araştırma olanaklarının İTÜ Ortaköy MTAL’nin öğrencilere sunacağı olanakları belirterek “Okulun eğitmen kadrosu, yabancı dil imkânları, ders içeriklerinin yeterliliği, imtihan sistemlerine ve müfredata uygun olarak derslerin en verimli şekilde aktarılması çok önemli kriterlerdir” ifadesini kullandı. Karaca, Türkiye’nin çeşitli illerinden öğrencilerin varlığını işaret ederek, şöyle devam etti: Ailelerimiz, evlatlarınız artık bize emanet onları biz himaye edeceğiz. Üniversitemiz ile çok daha iç içe hareket edecekler. Laboratuvarlarımız ve benzeri yerlerde hocalarımız derse girecek, ayrıca öğrencilerimize burs vereceğiz. Bu alanda sizler fark oluşturacaksınız. Okul dünyanın en güzel yerlerinden birinde bulunuyor. Bu da size ayrı bir motivasyon kaynağı teşkil edecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...