Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

25 yılda üç milyon çocuğa dokundular

25 yılda üç milyon çocuğa dokundular

EĞİTİM Haberleri

Suna Kıraç, Cengiz Solakoğlu, İbrahim Betil’in öncülüğünde başlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) eğitim yolculuğu 25. yılına girdi.

Mahmut Özay İSTANBUL

Çocuklarımızın geleceğini aydınlatan TEGV yaş gününü Pera Müzesinde düzenlediği organizasyonla kutladı. Kutlama törenine TEGV Mütevelli Heyeti Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, gönüllüleri, çalışanları ve basın mensupları katıldı. Sorularımızı cevaplayan TEGV’in Genel Müdürü Sait Tosyalı şunları söyledi: Çocukların heyecanını, gözündeki ışıltıyı gördüğünüz zaman zaten her şey bambaşka bir anlama kavuşuyor. Yirmi beş yılda üç milyon çocuğun hayatına dokunduk. Uyguladığımız özgün eğitim modeli ile ilköğretim çağındaki çocuklarımızın yeteneklerini özgürce keşfetmelerini sağlıyoruz. 91 bini aşkın gönüllü ile 31 il ve 71 noktada ilköğretim çağındaki çocuklara okul sonrası ücretsiz eğitim desteği veriyoruz. Onları 21. yüzyıl öğrenme becerileri ile tanıştırıyoruz. Her yıl yüz binlerce çocuğumuzu Matematik, Fen, Sanat, Okuma Bilişim ve İngilizce ile buluşturuyor ve onlara hayat becerileri kazandırıyoruz. Çocuklarımızı nitelikli ve donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz. Çocukları 21. yüzyılın gereksinimleri ile tanıştırıyoruz. Üç yılda bir stratejimizi gözden geçiriyoruz. Daha çok bağışçıya ulaşmak için yoğun mesai harcıyoruz.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...