Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fedakâr öğretmenler

Fedakâr öğretmenler

EĞİTİM Haberleri

Uzaktan eğitimin başlamasının ardından öğretmenlerin; öğrencilerinin eksik olan konularını tamamlamak için yaptıkları çaba takdir topluyor.

MAHMUT ÖZAY

*Samsun’da Tekkeköy İlkokulunda 3. sınıf öğretmeni olan Sinan Gül, derslerini anlatmak için yer sofrasını tahta olarak kullanıyor. Sınıf ortamını aratmayan bu metotle öğrenciler, öğretmenin hiçbir dersini kaçırmıyor.
*Bafra Barbaros İlkokulunda İngilizce öğretmeni olan Ebru Bayrak, derslerini anlatmak için evindeki buzdolabından istifade ediyor. Buzdolabının kapaklarına yazdıklarıyla konuyu anlatan öğretmen, takdir topluyor.
*Kayseri’de, 45 yaşındaki matematik öğretmeni Mustafa Gürel, mutfak dolabını yazı tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine ders anlatıyor. Gürel "Okul sadece dört yanı duvarla çevrili olan yer değildir" dedi.
*Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Türkçe öğretmenliği yapan Melike Büyük Dinçer, evindeki masayı yan çevirip okul tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine eğitim veriyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...