Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köy köy dolaşıp EBA TV ayarını düzeltiyorlar

Köy köy dolaşıp EBA TV ayarını düzeltiyorlar

EĞİTİM Haberleri

Iğdır’da görev yapan 20 öğretmen, EBA TV ve TRT yayınlarını seyretmekte problem yaşayan öğrencilerin televizyon frekans ayarlarını yapmak için köy köy dolaşıyor.

MAHMUT ÖZAY

Öğretmenler köylerdeki ev ziyaretlerinde maske ve eldiven takıp öğrencilere dersler hakkında bilgiler veriyor. 65 yaş ve üstü ya da kronik rahatsızlığı bulunanların evlerine girmeyip bu evlerdeki öğrencilerin meselelerini telefon görüşmesiyle gidermeye çalışan öğretmenler, ziyaret ettikleri öğrenci ve ailelerini virüsten korunma yolları hakkında da bilgilendiriyor. Öğretmenlerden Mahmut Argın “Rehber öğretmenlerden oluşturulan ekiplerle evlere giderek televizyon ayarlarını yapıp öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi. Öğrencilerden Muhammed Hasan Aydemir “Şu anda evimizdeki televizyonda gereken ayarlar yapıldı, bundan sonra derslerimi takip edebileceğim” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...