Öğrencilerin evine kitap servisi yapıyor

Düzenleyen:
Öğrencilerin evine  kitap servisi yapıyor

EĞİTİM Haberleri

Düzce Akşemsettin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hülya Nigâr Atar, koronavirüs salgını sürecinde öğrencileri kitapsız kalmasın diye otomobilini gezici kütüphaneye çevirdi.

Çocukluk yaşlarındaki gezici kütüphane hizmetinden esinlenen Hülya öğretmen, aracına doldurduğu kitapları öğrencilerinin evlerine götürüyor ve öğrencilerinin kitap seçimi yapmasını sağlıyor. Dağıttığı kitapları her akşam öğrencileriyle konuşan ve kitabın yorumunu alan Hülya öğretmen, hem öğrencilerinden hem de velilerden olumlu dönüşler alıyor. Öğretmen Atar "Bakanlığımızın tedbir amaçlı eğitime ara verme kararının ardından neler yapabileceğimizi düşündük. EBA üzerinden çocuklarımızı takip ettik. Bu süreçte eğitim devam ederken çocuklarımızın okuma alışkanlıklarının gitmemesi için çaba gösterdim fakat sanki bir şeyler eksikti. O eksik olan benim çocukluğumdan gelen kitaptı. İlk başta çocuklarıma bir sürpriz oldu ve bunun devamını getirdik” dedi.­

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...