En fazla bir yakınla sınava gidin

En fazla bir yakınla sınava gidin

EĞİTİM Haberleri

Kapatılan harp okullarının yerine kurulan Millî Savunma Üniversitesine (MSÜ) öğrenci alımı için gerçekleştirilen Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için adaylar yarın ter dökecek.

MAHMUT ÖZAY

Adaylara 120 soru için 135 dakika süre verilecek. Bina girişinde maske ve el dezenfektanı dağıtılacak. İsteyen adaylar kendi maske ve dezenfektanlarıyla imtihana girebilecek. Sınav evrakı dağıtan görevliler, lateks eldiven kullanacak. Adaylar, sınav salonlarına geçip sıralarına oturduktan sonra sınav süresince maskelerini çıkarabilecek. ÖSYM, adaylardan bina önlerinde yığılmayı önlemek ve fiziki mesafeyi korumak için imtihana en fazla bir yakınları ile gelmelerini istedi. Yetkililer, sınav saatinden en az bir saat 15 dakika önce sınav binasında hazır olunması ikazında bulundu. Adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı hatırlatıldı. Sınav sonuçları, yalnızca sınavın yapıldığı yıl için geçerli olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...