Sait Tosyalı: Gençler, hepimizi umutlandırıyor

Sait Tosyalı: Gençler, hepimizi umutlandırıyor

EĞİTİM Haberleri

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) dünya sorunları üzerinde düşünmeye teşvik etmek ve gönüllü ağını büyütmek amacıyla 18-25 arasındaki gençlere yönelik olarak Y.O.D.A. (Youth Online Design Academy) programını başlattı.

MAHMUT ÖZAY

Bank of America’nın katkılarıyla gerçekleşen programın açılış lansmanında konuşan TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı “Bugün Z kuşağı diye tanımlanan gençler, özgünlüğü, üretkenliği ve cesaretiyle geleceği şekillendirmek için bir hayli istekli” dedi. Tosyalı şunları söyledi: Gençler dünya sorunları hakkında kafa yoruyor, çevresel meselelerle ilgileniyorlar. Şikâyet etmektense çözüme katkıda bulunmayı seçen ve aktif sorumlu yurttaşlık yolunda önemli mesajlar veren gençler, daha iyi bir dünya için hepimizi umutlandırıyor. Bizim gönüllülerimizin de yüzde 70 gibi çok büyük bir kısmı gençlerden oluşuyor. Onlarla birlikte olmaktan, kol kola yürümekten ve bu yolculuk sırasında onlardan pek çok şey öğrenmekten heyecan duyuyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...