Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Kolejli gençler İngilizce şampiyonu

İhlas Kolejli gençler İngilizce şampiyonu

EĞİTİM Haberleri

MEFELO’20 (MEF University English Language Olympics) yarışmasına Türkiye genelinde toplam 38 okul ve 180 öğrenci katıldı.

Beş ayrı bölümden oluşan yarışmanın eleme turunda İhlas Koleji öğrencileri Ahmet Eren Açıkyıldız ve Reyyan Demircioğlu ilk beş okul arasına girerek finale kaldı. Soruları başarılı şekilde cevaplayan öğrenciler MEFELO’20 Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin,  Özel İhlas Fen ve Anadolu Lisesi’ni temsil eden Açıkyıldız ve Demircioğlu’nu tebrik etti. Yeltekin”Her yıl İhlas Koleji öğrencileri yabancı dil yarışmalarına katılarak başarılar elde ediyor. Öğrencilerimiz geliştirdikleri yabancı dil becerileriyle yarışmalara çok daha öz güvenli olarak katılıyor ve okullarımıza başarılar getiriyorlar. Pandemi şartlarında gerçekleşen bir eğitim yılını geride bıraktık. Hepimiz için farklı ve değişik deneyimler elde ettiğimiz bir yıl oldu” ifadesinde bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...