Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji, EYP Türkiye’de temsil edildi

İhlas Koleji, EYP Türkiye’de temsil edildi

EĞİTİM Haberleri

İhlas Koleji, Avrupa Gençlik Parlamentosu 26.Ulusal Seçim Konferansı’nda (26th National Selection Conference of EYP Turkey ) dört öğrencisiyle temsil edildi.

“Aurora “ adı verilen ve beş gün süren konferansa ülke genelinde 100 öğrenci delege olarak katıldı. Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Emir Kiriş, Fatih Şengöz, Mehmet Masum Derici, Sait Berat Edemen; İhlas Koleji adına konferansta delege olarak yer aldılar. Pandemi koşullarından dolayı konferansın bu yıl online yapıldığını ifade eden Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Yabancı Diller Zümre Başkanı ve kulüp danışman öğretmeni Ayşe Ölmez, İhlas Koleji öğrencilerinin konferansta yer aldıkları konular hakkında bilgiler verdi. İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Avrupa Gençlik Parlamentosu 26.Ulusal Seçim Konferansı’na katılan öğrencileri ve danışman öğretmenleri Ayşe Ölmez’i tebrik etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...