Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ALES sonuçları açıklandı

ALES sonuçları açıklandı

EĞİTİM Haberleri

ALES 2021 ne zaman açıklanacak? ALES sonucu açıklandı mı? Sorularının yönelik araştırma yapan aday öğrencilere ÖSYM AİS ekranı üzerinden erişime açıldı. ALES/2 sonuçları açıklandı. İşte ALES 2 sonuçları

Lisansütü eğitime başvurmak isteyen kişilerin ve akademik kadrolara atanmak isteyen kişilerin girmesi gereken Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ALES sonuçları açıklandı. Bu yıl ikinci kez 19 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşen ALES/2 sonuçlarını merak edenler ÖSYM sitesine yöneldi. 

ALES/2 SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM AİS ekranı üzerinden adayların erişimine açıldı. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik/Y.U. Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden, mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. İnternet sayfasındaki duyurular, sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.   

ALES/3 NE ZAMAN?                                       

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021-ALES/3), 21 Kasım 2021 tarihinde uygulanacak. Sınava başvurular, 06 – 14 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...