Bakan Özer'den öğretmenlere müjde

Bakan Özer'den öğretmenlere müjde

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul'da yaptığı konuşmada öğretmenlere seminerler haftasında izin verildiğini duyurdu.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Beyoğlu Mustafa Kandıralı Güzel Sanatlar Lisesinin açılışında konuştu. Öğretmenlere iki müjdesinin olduğunu söyleyen Bakan Özer “Mesleki çalışma dönemlerinde, ikinci dönem ve ara dönemde olduğu gibi okul kapandıktan sonra 20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde yani
seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz, okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitim yoluyla mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. İkincisi 27-30 Haziran tarihleri arasında da bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz’a kadar öğretmenlerimiz kendi girişimlerini kendileri planlayacaklar” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...