Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayat Kimya Pakistan’da 30 milyon haneye girecek

Hayat Kimya Pakistan’da  30 milyon haneye girecek

Ekonomi Haberleri

Hayat Kimya, 100’den fazla ülkeye ihraç ettiği güçlü Türk markaları Molfix, Papia ve Familia’yı Pakistanlı tüketicilerle buluşturdu.

Cezayir, İran, Mısır, Rusya ve Nijerya’da bebek bezi, deterjan, temizlik kağıdı üretim tesisi yatırımları bulunan Hayat Kimya, Pakistan pazarına da 600 milyon TL yatırım yapacak. Pakistan’daki lansmanda konuşan Hayat Kimya İcra Kurulu Başkanı M. Avni Kiğılı, “Dünyada herkesin yüksek kaliteye erişim hakkı olduğuna inanarak çalışıyoruz. Bu doğrultuda en yenilikçi ürünlerimizi, gittiğimiz coğrafyalara taşıyoruz. Ürünlerimizi Pakistan’da 30 milyon eve taşımayı hedefliyoruz. Güney Asya’nın yıldız ekonomisi Pakistan’a, ‘Hayat’ kalitesi ve deneyimini taşıyarak, bebeklerin ve ailelerin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz” dedi. Dünyanın en büyük altıncı nüfusuna sahip Pakistan’da, 208 milyon insan yaşıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...