Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İndirime destek veren firmalar artıyor

Düzenleyen:
İndirime destek veren firmalar artıyor

EKONOMİ Haberleri

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında indirim kampanyasına katılan firma sayısı bir günde 200'ü aştı. Şu ana kadar 207 firma yıl sonuna kadar asgari oranda yüzde 10 indirim yapmayı kabul etti.

 Enflasyonla mücadeleye destek veren firma sayısı 200'ü aştı. Destek veren firmaların tam listesi enflasyonla topyekün mücadelenin takibi amacıyla hizmete alınan enflasyonlatopyekunmucadele.org.tr sayfasında yer aldı. Buna göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı program kapsamında mağazalarında yıl sonuna kadar asgari olarak yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt eden firma sayısı 207 olarak hesaplandı.

BİRÇOK BÜYÜK ŞİRKET DESTEK VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Markaların arasında perakende ticaretin önde gelen markaları bulunuyor. Bu kapsamda, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu, Teknosa, Vestel, Koçtaş, Şok, A101, Metro, Migros, Carrefour, BİM, Torku, D&R, Beymen, Fabrika, Network, Kiğılı, Damat, MÜSİAD, TÜSİAD, YASED, TOBB, TURSAB, Sinpaş GYO, Bereket Sigorta, AOÇ, TMO'nun da aralarında yer aldığı 200'den fazla kuruluş kampanyaya destek verdiğini açıkladı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...