Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kütahya ‘Tanzim Satış Noktası’na hazır

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kütahya ‘Tanzim Satış Noktası’na hazır

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Sebze ve meyve'de fahiş fiyatlar nedini ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın gündeme getirdiği 'Tanzim Satış Noktası' için Kütahya Belediyesi çalışmalarını tamamladı.

Pazar ve manav tezgahlarında sebze ve meyve'de fahiş fiyatlar uygulanması nedini ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın gündeme getirdiği 'Tanzim Satış Noktası' için Kütahya Belediyesi çalışmalarını tamamladı. 
Üreticiden alıp tüketiciye doğrudan ulaştırılacak bir sistem olacağını söyleyen Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu," Üreticiden alıp tüketiciye arada komisyoncu oluşmadan doğrudan ulaştırılacak bir sistem olacak. Bu konuda bizimde alt yapımız oluşmuş durumda işletme iştirhaklar ve hal müdürlüğümüz ile birlikte fiyatların düşürülmesi ve vatandaşa daha uygun ulaştırılması için bakanlığımızın talimatları doğrultusunda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...