Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turkcell’de bayrak değişimi

Turkcell’de bayrak değişimi

EKONOMİ Haberleri

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, 15 Mart tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şirketin Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan’ın vekaleten genel müdürlük görevine atandığı belirtildi. Terzioğlu görevinden ayrılma kararı ile ilgili olarak “Turkcell’de görev yaptığım dört yıla yakın dönem boyunca Türkiye’nin lider mobil operatörünü dünyanın ilk dijital operatörüne dönüştürdük ve telekom sektöründe örnek gösterilen bir firma hâline geldik. Bu dönemde, ülkemize, paydaşlarımıza ve müşterilerimize değer sağlamak için onlarca yıllık iş tecrübesine sahip profesyonellerimizden, iş hayatına yeni atılan genç yeteneklerimize kadar bir takım olarak durmadan çalıştık. Bu güçlü takımın daha yeni rekorlara ve başarılara imza atacağına inancım tamdır” dedi.

İLKLERE İMZA ATTI
Turkcell, Kaan Terzoğlu ile birçok ilklere imza attı. Terzioğlu “Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın” hedefi ile dijital servisler ve veri merkezleri kurdu. Turkcell bu dönemde dünyanın ilk dijital operatörü haline gelirken dijital servisler 4 kıtada, 9 operatör tarafından 39 ülkeye yayıldı. Dijital servislerin sayesinde şirket son üç yılda dünyanın en hızlı büyüyen operatörü hâline geldi. Terzioğlu aynı zamanda Yaani ile hem arama motoru hem e-Posta hizmetlerini bu ülkeye kazandıran isim oldu. Terzioğlu 15 Temmuz’da gösterdiği duruşuyla da unutulmadı. Darbe gecesi askerlere kuşaklarına dönmesi için mesaj gönderdi, demokrasinin ve milletin yanında yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...