Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boyner, Çılgın Kelebek'te 2 milyon ziyaretçi hedefliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Boyner, Çılgın Kelebek'te 2 milyon ziyaretçi hedefliyor

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Boyner'in gelenekselleşen indirim günleri 'Çılgın Kelebek' 17 Mayıs'ta (yarın) başlıyor. Marka, indirim günleri kapsamında 38 şehirdeki 115 mağazasında 2 milyon ziyaretçi hedefliyor.

Bu hafta sonu Boyner'in gelenekselleşen 'Çılgın Kelebek' kampanyasına bu haftasonu gerçekleşecek.Yapılan bilgilendirmede; hem Boyner mağazalarında hem de boyner.com.tr'de uygulanacak ve yüzde 50'ye varan indirimlerin gerçekleşeceği 'Çılgın Kelebek' 17-18-19-20 Mayıs'ta düzenlenecek. Mağazaların gece yarısına kadar açık olacak 38 şehirdeki 115 mağazasında 2 milyona yakın ziyaretçi bekleniyor. 

Kadın giyimden, erkek giyime, çocuk koleksiyonundan, aktif spor veya ev koleksiyonlarına uzanan seçili ürünler arasında yer alan tişörtler, şortlar, rahat pantolonlar, rengarenk şapkaların yanı sıra terlikler, sandaletler, gözlükler ve aksesuarlar satışa sunulacak.  

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...