Hırdavatçıları büyüten fuar

Düzenleyen:
Hırdavatçıları büyüten fuar

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’nin hırdavat sektöründeki tek ihtisas fuarı olan ‘Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nın döndüncüsü, 12-15 Mart 2020 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Proje Müdürü Zülküf Karadayı, fuarın her yıl yaklaşık iki kat büyüyerek bütün sektörü kucakladığını belirterek, “Üretim yapan firmalar için dış pazarlara açılma imkânı, nitelikli fuarlardan geçiyor. 4. Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı; dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sektör profesyonelleri ve satın alma yetkilileri ile buluşma fırsatı sağlayacak. Yeni pazarları keşfetme, yüksek iş hacmine erişme, nitelikli ziyaretçi ile geniş networking gibi imkânlar sunacak. Bu yılki fuarımız da; yurt içinden ve dışından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayarak, üretici, ithalatçı, bayi ve tüketiciyi buluşturdu. Yüksek hacimli iş birliklerine vesile oldu” dedi. Bu yıl dört gün süren fuar; 62 ülke ve 150 şehirden, 9 bin 215 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...