Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurbanlık alırken sahte paraya dikkat

Kurbanlık alırken  sahte  paraya  dikkat

EKONOMİ Haberleri

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken; Kurban Bayramı’na kısa süre kala alışveriş yoğunluğu yaşanan pazar yerlerinde, sahte paraya karşı esnafı ve vatandaşları uyardı.

Kurban Bayramı dolayısıyla piyasaya yaklaşık 25 milyar lira girmesini beklediklerini belirten Palandöken “Piyasanın hareketlendiği ve kurban satışlarının arttığı canlı hayvan pazarlarında, kötü niyetliler yine iş başında. Kalabalık pazarlara giden dolandırıcılar, sahte paralarla alıveriş yapmaya kalkışıyor. O yoğunlukta, bu paralar piyasaya çok çabuk yayılıyor. Pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız, özellikle kurbanlık alışverişinde sahte paraya karşı çok dikkatli olmalı. Zabıta ve güvenlik güçleri de şüpheli hareketlerde bulunanları tespit ederek denetlemeli. Herkes sahte para konusunda bilinçlenmeli ki, dolandırıcıların ekmeğine yağ sürülmesin” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...