Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da 88 adet otomobil satışa çıkarıldı | Fiyatları ve şartları neler?

Düzenleyen:
Ankara'da 88 adet otomobil satışa çıkarıldı | Fiyatları ve şartları neler?

EKONOMİ Haberleri

Ankara'da 88 otomobil satışa çıkarıldı. Peki araçların fiyatları ve şartları nelerdir? Bir çok kişi kalabalık toplu taşıma araçlarından kaçmak için araç alıyor. Ankara'da yaşayan ve araç almak isteyenler için detaylı bir haber geldi. Ankara'da 88 adet otomobil satışa çıkarıldı.. İşte şartları

Ankara'da 88 otomobil satışa çıkarıldı. Peki araçların fiyatları ve şartları nelerdir? Araç fiyatları, Ankara araç alımı, otomobil fiyatları... Bir çok kişi kalabalık toplu taşıma araçlarından kaçmak için araç alıyor. Ankara'da yaşayan ve araç almak isteyenleriçin detaylı bir haber geldi. Ankara'da 88 adet otomobil satışa çıkarıldı.. İşte şartları... Ankara Kahramankazan'da 88 adet otomobil ihale ile satılacak.Otomobillerin birinci satış ihalesi 21 Ekim - 4 Kasım 2019 tarihleri arasında ilan metninde belirtilen saatlerde ve yerde gerçekleştirilecek. Birinci satış ihalesinde istekli bulunamadığı taktirde ikinci satış ihalesi, 6 -20 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak. 

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...