Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kibar Holding'in K-Team Genç Yetenek programına Stevie Awards'tan ödül

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kibar Holding'in K-Team Genç Yetenek programına Stevie Awards'tan ödül

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Kibar Holding, üniversite öğrencilerine holding bünyesindeki şirketlerde staj yapma imkanı sağlayan K-Team Genç Yetenek Programı’yla dünyanın en saygın iş ödüllerinden olan Stevie Awards’ta 'En İyi Gençlik İstihdam Stratejisi' kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Bu sene 24 ülkeden 600 projenin yarıştığı Stevie Awards'ta kazananlar, 20 Eylül'de Newyork'ta düzenlenen törende ödüllerine kavuştu. Projeler, konusunda uzman 12 jüri üyesi tarafından değerlendirilirken yarışmada bu yıl ilk defa 'En İyi Gençlik İstihdam Stratejisi' kategorisine yer verildi. Kibar Holding tarafından 2014 yılında 'Gerçek Kariyer Gerçek Stajla Başlar' sloganıyla tanıtımı yapılan K-Team Genç Yetenek Programı, dünyanın en saygın iş ödüllerinden olan Stevie Awards'ta 'En İyi Gençlik İstihdam Stratejisi' kategorisinde gümüş ödülüne layık görüldü.

K-Team Genç Yetenek Programı'nın diğer genç yetenek programlarına göre daha farklı olduğunu vurgulayan Kuru, üniversite öğrencilerine mezuniyet sonrası değil okul döneminde gerçek bir kariyer imkanı sunduklarını ve sektör deneyimi sağladıklarını kaydetti.

Kuru, "Programı grubumuz bünyesinde farklı kılan faydalardan biri de farklı sektörlerde deneyim imkanı. Programa kabul edilen adaylarımız, staj süresinde rotasyon imkanına sahipler. Bu da onlar için profesyonel hayata başlamadan önce farklı sektörlerde deneyim kazanmalarına olanak tanıyor. Bu sayede hem yeteneklerin erken keşfedilmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz, hem de sektöre vakit kaybetmeden kalifiye iş gücü sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...