Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Moskova'dan ilk uçak İstanbul'a iniş yaptı

Moskova'dan ilk uçak İstanbul'a iniş yaptı

EKONOMİ Haberleri

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen seferlere yeniden başlanmasının ardından, Rusya'nın başkenti Moskova'dan ilk uçak İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

 THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen ve çoğunluğunu Rus vatandaşlarının oluşturduğu yolcular, körükten terminale alındı. Termal kamerayla vücut ısıları kontrol edilen yolcuların maske taktıkları görüldü. Yolculardan Maslennikova Dilyara, seferlerin tekrar başlamasıyla vakit kaybetmeden uçak bileti aldığını, arkadaşıyla İstanbul'da 12 gün kalacağını ifade etti. Dilyara “Sonra Kapadokya’ya geçeceğiz. Umarım Türkiye tatilimiz istediğimiz gibi geçer. Burada olduğumuz için mutluyuz" dedi. Pasaport kontrolünden geçen yolcular, bagajlarını aldıktan sonra havalimanından ayrıldı. Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşlar, Covid-19 salgını sebebiyle mart ayında durdurulmuştu. Türkiye'ye geçen yıl gelen yabancı turistler arasında Rus vatandaşları, yedi milyon kişi ile ilk sırada yer almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...