Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Airshow 2021'e ertelendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul Airshow 2021'e ertelendi

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Atatürk Havalimanı’nda 1-4 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan İstanbul Airshow, Eylül 2021’e ertelendi.

Atatürk Havalimanı'nda 1-4 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan İstanbul Airshow, global düzeyde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle tüm uluslararası havacılık fuar ve organizasyonları gibi ertelendi.

13. Uluslararası Sivil Havacılık ve Hava Limanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu tarafından yapılan açıklamada, 26 yıldır kesintisiz olarak düzenlenen fuarın organize edilebilmesi için son ana kadar Covid-19 sürecinde olumlu gelişmeler beklendiği ancak etkinlik dönemi için resmi fuar düzenleme izinlerinin verilip verilmeyeceğinin 14 Ağustos 2020 itibarıyla netleşmemesi, sürenin çok daralması sonucu da verimli bir organizasyon düzenlenmesi imkanlarının ortadan kalkması, en önemlisi de uluslararası serbest seyahat şartlarının halen bir düzene oturmamış olmasının ertelemeyi kaçınılmaz hale getirdiği belirtildi.

Başta yabancı katılımcılar ve ilgili devlet kurumlarının tavsiye ve destekleri ile İstanbul Airshow'un yeni tarihleri 23-26 Eylül 2021 olarak değiştirildi. Fuar yine Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...