Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan ve BDT bölgesine 2 milyar liralık e-İhracat köprüsü

Azerbaycan ve BDT bölgesine  2 milyar liralık e-İhracat köprüsü

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’de 2018 itibarı ile çalışmalarına başlayan e-İhracat odaklı pazar yeri Brendfoni, ilk operasyonuna Azerbaycan’da başladı.

Ekonomi Servisi

Türkiye’deki markaların Azerbaycan başta olmak üzere 300 milyon nüfusa sahip Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesindeki en büyük e-İhracat ortağı olma yolunda ilerleyen Brendfoni, haziran ayına kadar 70’i aşkın Türk markasını bünyesinde barındırarak 500 milyon liralık ciroya ulaşmayı hedefliyor. Azerbaycanlıların aracı yapılar kullanarak Türkiye’deki e-Ticaret platformlarından yaklaşık 1 milyar TL’lik alışveriş yaptığına dikkat çeken Brendfoni İş Geliştirme Direktörü Nicat Ahmadov, “Bu yıl pazarın 2 milyar liraya ulaşması bekleniyor. Biz bugüne kadar bir milyon Azerbaycan müşterisine dokunduk. 2020’de 140 milyon TL’lik ciromuzu da bu yıl 500 milyon liraya çıkarmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...