PTTAVM yuvayı indirimli kuracak!

PTTAVM yuvayı indirimli kuracak!

EKONOMİ Haberleri

Normalleşme döneminin başlamasının ardından çiftlerin evlilik hazırlıkları da hızlandı. Evlenecek çiftlerin ev kurmak için yapacakları alışverişlerde kamu iştirak şirketi PttAVM elini taşın altına koyarak fiyatları aşağıya çekti.

Cevdet Fırat Aydoğmuş ANKARA

PttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu “Bir süredir kapalı olan düğün salonlarının yeniden açılması ile birlikte çiftlerin ev alışverişi telaşları da arttı. Özellikle çeyiz paketleri gibi ürünlere talep yoğunlaştı. Biz de bu dönemde bir kamu iştirak şirketi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Gerçek indirimlerle, evlenecek çiftlerimizin yuvalarını kurmalarına yardımcı olacağız” dedi. Çeyiz alışverişlerine yönelik hazırladıkları kampanyadan bahseden Çevikoğlu “İndirimlerimizi beyaz eşya, ev dekorasyon, mutfak gereçleri ve ev aletleri kategorilerinde başlattık. Tedarikçilerimizle birlikte ürüne göre değişkenlik gösteren ortalama yüzde 40’a varan indirimler hazırlandı. Ayrıca, birçok üründe de ücretsiz kargo ile alışverişlerde kolaylık sağlıyoruz” diye konuştu. Online düğün alışverişinde bu yıl seviyenin daha da yükselmesini beklediklerini anlatan Çevikoğlu, tüketicinin güven damgalı e-Ticaret platformlarını tercih etmesini önerdi.

100 alışverişten 22’si kahve makinesi 16’sı tencere-tava
Hakan Çevikoğlu, çiftlerin 100 alışverişinden 25’ini ev tekstili ve dekorasyon ürünlerinin oluşturduğunu belirterek “100 alışverişin 22’sini kahve makinesi, blender gibi küçük ev aletleri, 16’sını ise tencere tava gibi pişirme araçları oluşturuyor. Pandemiyle çeyiz sepetlerine hamur ve ekmek yapma makineleri de girdi. Ev mobilyalarının satışında yüzde 30 artış var” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...