Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MOSDER'de seçim bitti, tartışma bitmedi

Düzenleyen:
MOSDER'de seçim bitti, tartışma bitmedi

EKONOMİ Haberleri

Mobilya sektörünün 5 büyük firmasının da aralarında yer aldığı 21 şirket, seçimlerdeki şaibe nedeniyle MOSDER’den ayrılma kararı aldı.

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü firmalarının kurduğu Türkiye Mobilya Sanayiciler Derneği (MOSDER) genel kurulunda başkanlık görevine Mustafa Balcı yeniden seçildi. Ancak derneğe usulsüz şekilde kaydedilen 18 yeni firmanın da seçime dahil edilmesi şaibe söylentilerini de beraberinde getirdi. Tartışmalı seçimi Mustafa Balcı sadece 6 oy farkla kazanabildi.

Seçim sonrasında ise derneğin kurucuları arasında yer alan 21 firma, hem seçimdeki hileler hem de öncesinde fuar işlerindeki şaibeler nedeniyle MOSDER’den ayrılma kararı aldı. Mobilya sektörünün 5 büyük firmasının da aralarında olduğu 21 firmanın yeni bir dernek kurmaya hazırlandıkları belirtiliyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...