Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İTO'dan çağrı: Aşısını yaptırana indirim sağlayalım

Düzenleyen:
İTO'dan çağrı: Aşısını yaptırana indirim sağlayalım

EKONOMİ Haberleri

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, aşı sayısının artırılması konusunda iş dünyasına destek çağrısında bulundu.

Covid-19 vaka sayıları yeniden yükselişe geçerken ve 22 milyondan fazla kişi henüz aşı olmamışken aşı olanları avantajlı grup yapmanın çok olumlu katkıları olacağını belirten Avdagiç “Tıpkı mevsimsel uyguladığımız indirim sezonu gibi, aşı sezonu indirimleri yapabiliriz. Yeni aşı yaptırmış olanlara daha yüksek indirim uygulanabilir. Daha önce aşı olmuş kişilere de ödül verilebilir. Bu uygulamaların aşılamadan kaçınmanın önlenmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

İş dünyasına ‘Aşını ol, indirimi al’ uygulama çağrısı yapan Avdagiç “Büyük şirketleri, perakende satış yapan grupları, finans kurumlarını, halka dönük hizmet veren hava yolu, otel gibi işletmeleri ve katılmak isteyen her firmayı ‘aşı ödüllendirme sistemi’ne iştirak etmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Aşılamadan kaçınmanın önlenmesinde teşvik sisteminin yararlı olacağını aktaran Avdagiç “İTO’ya üye 640 bin firma bulunuyor. Yüzbinlerce çalışanı ve milyonlarca müşterisi bulunan bu firmalarımızın birçoğunun, indirimler gibi etkili yöntemler de dâhil olmak üzere aşı kampanyaları yapmalarını öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...