Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bittiğinde 3 ili birbirine bağlayacak: 2. etap çalışmaları başladı

Düzenleyen:
Bittiğinde 3 ili birbirine bağlayacak: 2. etap çalışmaları başladı

EKONOMİ Haberleri

Şanlıurfa'da bulunan Atatürk Barajı üzerinde yapılan Nissibi Köprüsü arasındaki 42 kilometrelik duble yolun 2 etap çalışmalarına start verildi. Yol bittiğinde 3 ili birbirine bağlayacak.

Bittiğinde; Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak olan duble yolda 2. etap çalışmaları başladı. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Nissibi Köprüsünün faaliyete geçmesinden bir süre sonra duble yolun birinci etabının tamamlanmasının ardından, 2. etap çalışmalarına hız verildi.

3 İLİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Nissibi Köprüsünün faaliyete geçmesinden bir süre sonra Nissibi Köprüsü ile Siverek İlçesi arasında tek şeritli olan yolda 1 etap duble yol çalışmasının tamamlanmasıyla 2 etap yol çalışmalarına hız verildi. Yapılacak 42 kilometrelik duble yol çalışmasının 1’inci etabında 16 kilometre yol tamamlanarak hizmete açılırken başlanılan 2 etap yol çalışmalarının tamamlanmasıyla Adıyaman, Kahta, Siverek, Şanlıurfa ve Diyarbakır güzergahından 3 ili birbirine bağlayacak. 

Bittiğinde 3 ili birbirine bağlayacak: 2. etap çalışmaları başladıÇalışmalar hız kesmeden sürüyor.

ÇEVRE YOLLARA KÖPRÜLER VE İKİ VİYADÜK YAPILACAK
Duble yol çalışmalarının tamamlanmasıyla Nissibi Köprüsü ile Siverek İlçesi arası mevcut yolda 10 kilometre düşüş yaşanacak. Mevcut yolda yapılan duble yol çalışmalarında keskin virajlar kaldırılarak rahat ulaşım için çevre yollarında köprüler ve iki viyadük yapılacak.
Nissibi Köprüsünün yapılmasıyla beraber bölgede yaşayan vatandaşların yanı sıra batı illerinden gelen sürücülerin doğu illerine gidiş ve gelişleri kolaylaşırken ekonomik anlamda da önemli bir artış yaşandı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...