'Sigorta'dan dijital atak

Düzenleyen:
'Sigorta'dan dijital atak

EKONOMİ Haberleri

Pandemi döneminde daralma gösteren sigortacılık şirketleri, bu yıl yeniden büyüme atağına geçti. Sektörün büyük oyuncularının büyümesinin arkasında ise güçlü bilişim ve teknolojik altyapı yatırımları bulunuyor.

Ömer Temür İSTANBUL

Sigortacılık sektörüne 30 yıllık sigortacılık ve teknolojik birikimi ile uçtan uca tüm ihtiyaçları karşılayan yazılım ürünleri geliştiren SFS Yazılım, bu dönemde şirketlerin büyümesine güçlü katkı sundu.

Türkiye’nin önde gelen 13 sigorta şirketine bilişim ve danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten SFS Yazılım ve Danışmanlık Genel Müdürü Murat Atıcı “Sigorta şirketlerine yazılıma müdahale etmeden kendilerinin kullanıcı dostu ara yüzlerle kişiselleştirebileceği çözümler sunuyoruz. Öyle ki, SFS’nin hizmet verdiği sigorta şirketleri, bu yılın ilk sekiz  ayında prim üretimindeki yüzde 20’lik büyüme ile sektör ortalamasının üzerine çıkarak pazar paylarını artırdılar” dedi. 

Önümüzdeki üç yılda özellikle “yeni nesil teknolojilere” ve “dijital sigortacılık” çözümlerine daha fazla odaklanarak yurt içinde pazar paylarını genişletmeyi hedeflediklerini dile getiren Atıcı, yurt dışında ise yeni projeler başlatmayı planladıklarını söyledi. Atıcı “Hindistan ve Azerbaycan’daki projelere ilave olarak Orta Asya, Körfez ve Balkan ülkelerine odaklanacağız. Kıbrıs projemiz de devam ediyor” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...