Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TOGG banttan indiğinde şarj sıkıntısı olmayacak

TOGG banttan indiğinde  şarj sıkıntısı olmayacak

EKONOMİ Haberleri

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Projesi’nde şarj altyapısına ilişkin standartların hazır olduğunu söyledi.

TSE’nin şarj altyapısına ilişkin iki ayrı standart hazırladığını ifade eden Şahin, “Elektrikli Araçlar ve Elektrikli Araç Şarj Sistemleri-Temel Terimler ve Tanımlar Standardı” ile “Elektrikli Araç Şarj Üniteleri ve İstasyonları-Kurulum ve Güvenlik Gerekleri Standardı”nı hazırlayıp kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı. Şahin, “Bizim TSE olarak durduğumuz yer TOGG’un heyecanla beklendiği gün, üretim bandından indiğinde o otomobili kullanmaya karar vermiş insanların herhangi bir şarj altyapısı problemiyle karşılaşmadan gönül rahatlığıyla kara yollarımızda aracı kullanabilir durumda olmaları ve memnuniyetlerinin de yüksek seviyede olmasını temin etmektir. TOGG ile ilgili süreci çok yakından takip ediyor ve önceden hazırlıklı olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...