BIST
9975.9
%0.61
(60.28)
Dolar
32.3611
%-0.24
(-₺0.08)
Euro
34.725
%-0.07
(-₺0.02)
Sterlin
40.6102
%0.08
(₺0.03)
Altın
2479.605
%-0.45
(-₺11.19)
Bitcoin
$62566
%-1.87
Ethereum
$3193.4
%-3.73
AVAX
33.27
%-5.08
Ekonomi - Ekonomi
8 saat 56 dakika önce

“Katılım sigortacılığının pazar payı büyüyor”

Katılım sigortacılığının sektördeki konumunun ve pazar payının genişlediğini belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek “Katılım Emeklilik olarak sağlıkta 2024 yılı hedefimiz yıl sonuna kadar 225 bin yeni sigortalıya ulaşmak” dedi.
 - Koca Yusuf Gabar’da  sondaja  başladı
9 saat 3 dakika önce

Koca Yusuf Gabar’da sondaja başladı! 100 bin varil hedefine katkı sağlayacak

Yerli ve millî imkânlarla geliştirilen ve 5 bin metre sondaj kapasitesine sahip “Koca Yusuf TP1500”, Gabar’da çalışmalara başladı. Koca Yusuf’un Türkiye’yi bu yıl sonu için belirlenen günlük 100 bin varil üretim hedefine daha da yaklaştıracağı vurgulandı.
 - Afrika’ya Van kahvaltısını da taşıyacak
9 saat 9 dakika önce

Afrika’ya Van kahvaltısını da taşıyacak! Elite World ilk yurt dışı otelini Fildişi’nde açıyor

Elite World Hotels & Resorts, yurt dışındaki ilk oteli için Afrika ülkesi Fildişi Sahili Cumhuriyeti’ni seçti. Ülkenin başkenti Yamoussoukro’da hayata geçirilecek proje, Batı Afrika’nın ilk Türk oteli olacak.
 - Tereyağına oran ve punto ayarı!
9 saat 13 dakika önce

Tereyağına oran ve punto ayarı! Taklit ve tağşişe karşı yeni kriterler geliyor

Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı’na göre, tuz ilave edilmeyen tereyağının süt yağı oranı en az yüzde 82 olacak. Çeşnisiz tereyağında aroma verici kullanılamayacak. Ürünlerin içerdiği süt yağı miktarları, gıda adının yanında ve en az gıdanın adıyla aynı punto büyüklüğünde belirtilecek.
 - Çalışma meclisi 5 yıl sonra toplanıyor
9 saat 14 dakika önce

Çalışma meclisi 5 yıl sonra toplanıyor! Asgari ücret ve emekli maaşları masada

Çalışma meclisi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığında 5 yıl sonra toplanıyor. TÜRK-İŞ, TİSK, Memur-Sen, HAK-İŞ başta olmak üzere sendikaların katılacağı toplantıda, çalışma hayatındaki problemler masaya yatırılacak. Toplantıda aynı zamanda asgari ücret, emekli maaşları, gelir vergisi dilimleri konuşulacak
 - İslam Memiş "daha ucuza alınacak" diyerek duyurdu
14 saat 30 dakika önce

Altın yatırımcısına müjde! İslam Memiş "daha ucuza alınacak" diyerek duyurdu

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları için müjdeli haber Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, "daha ucuza alınacak" diyerek duyurdu. İslam Memiş rekor beklentisini açıkladı.
 - Türkiye'den enerjide dev hamle!
17 saat 59 dakika önce

Bakan Bayraktar'dan yeni doğal gaz hamlesi! ABD'li şirket ile 1.1 milyar dolarlık görüşme yapıldı

Türkiye, uygun fiyata doğal gaz ihtiyacını karşılamak amacıyla adımlar atmaya devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği demeçte ülkenin enerji bağımsızlığını artırma hedeflerinin sürdüğünü belirterek, tek bir tedarikçiye bağımlı kalmamak adına ABD'nin enerji şirketi Exxon Mobil ile 1,1 milyar dolarlık 2,5 milyon ton sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) için görüşüldüğünü duyurdu.
 - SGK uzmanı maaş artırmanın yollarını anlattı
20 saat 5 dakika önce

2000 öncesi SGK'lı olanlar dikkat! SGK uzmanı emekli maaşını artırmanın yollarını anlattı

Emekli adayları maaşlarını artırmanın yollarını aramaya başladı. SGK uzmanı, borçlanma tarihi 2000 yılı öncesi olanlara maaşlarını artırmanın ipuçlarını anlattı. 
 - Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken paylaşım
20 saat 18 dakika önce

'Dış kaynak' iddialarına Mehmet Şimşek'ten cevap

Bakan Mehmet Şimşek, Şişecam'ın Cumhuriyet tarihinin en büyük tahvil ihracını "Ülkemize dış kaynak gelmiyor iddialarına yerinde bir yanıt" yorumuyla paylaştı.
 - İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en büyüğü!
20 saat 18 dakika önce

İstanbul Havalimanı Avrupa'yı geride bıraktı: Yoğunluk rekoru kırıldı!

İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın (Eurocontrol) verilerine göre, 15-21 Nisan tarihlerinde günlük ortalama bin 424 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
Sona Git
Döviz Çevirici