Skyland İstanbul’da esnek ödeme dönemi

Skyland İstanbul’da esnek ödeme dönemi

EMLAK Haberleri

Eroğlu Yapı’nın simge projelerinden Skyland İstanbul, orman manzarasına hakim rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

0,98 faizli 120 ay 4.900 TL’den başlayan taksit seçeneği sunulan kampanya firma, yeni dönemde 0 peşinat ve 60 aya kadar 0,49 faizli alternatif bir ödeme planı daha geliştirdi. Ofisler ise kampanya dâhilinde 50 ay vade farksız 9.700 TL’den başlayan fiyat avantajıyla yatırımcıyla buluşuyor. Skyland İstanbul, kent merkezinde konforlu ve kazançlı bir konut arayışında olan yatırımcılara avantajlı seçenekler sunuyor. Yüksek rezidansları ile orman manzarasına sahip proje, panoramik şehir manzarasıyla da dikkat çekiyor. Sky Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri, geniş balkonları, orman ve şehir manzarası ile öne çıkarken, diğer kulenin zirvesinde 8 kata yayılan Sky Premium Residence, sadece bu katlara özel giriş, resepsiyon alanı ve asansör ile 45 katlı kulede müstakil ev konforu yaşatıyor. Sky Deluxe Residence ise, 10.000 metrekarelik peyzaj alanı özgün iç mimarisi, 1+1’den 4+1’e varan daire seçenekleri ile sıra dışı bir yaşam alanı sunuyor. Sky Deluxe bünyesindeki 4+1 dubleks daireler, yüksek tavanlı kış bahçeleriyle yaşam alanlarını büyütüyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...